Conceptul B&B sau Birouri si Braduti

Cum să împrospătezi birourile tale cu brăduți licheni

Știm! V-ați gandit deja la Bed & Breakfast, dimineți târzii și miros de cozonac. Dar până acolo mai avem câteva întâlniri cu biroul din dotare, task-uri urgente pe final de an. Documente de actualizat și parcă toate se adună chiar acum, când gândul nostru este deja la MAGIA lunilor de iarnă. La brăduți împodobiți și căni aburinde cu vin fiert. Vă propunem așa: brăduții îi aducem noi, iar despre vin ne povestiți voi când veniți din concediu.

VOWS B&B

Conceptul de Birouri & Brăduți (sau al nostru B&B) își dorește să aducă o parte din bucuria acestor luni de iarnă în locul in care vă petreceți cea mai mare parte a zilei. Acel loc creativ, plin de reușite sau încercări. Locul în care colegii sunt prieteni sau de ce nu, acei oameni care ne ambiționează să fim mai buni.

Studiile realizate de Elfii de la Polul Nord au demonstrat că productivitatea în perioada sărbătorilor și sentimentele calde sunt direct proporționale cu atenția acordată nevoii celor din jurul nostru.

Cum să împrospătezi birourile tale cu brăduți licheni? Credem cu tărie că brăduții noștri sunt ideali pentru acei angajați cărora le-ai spune mai degrabă prieteni. Pentru acel coleg -cel mai Grinch din echipă, sau colega care poartă cerceii cu fulgi de nea încă din septembrie. Sefa cu biroul cel mare și râvnit de toată lumea, profesoara care este atât de bună de parcă în fiecare zi ar fi Crăciunul.  Mama –  care are o bucătărie micuță sau pentru tine spiridușul convins că există cadoul ce aduce zâmbetul perfect!

Dacă bucuria de a oferi cadouri este mai mare decât cea de a le primi, dacă zâmbetele de fericire te încălzesc cât pentru două ierni geroase sau dacă pur si simplu vrei să fii înconjurat de oameni pozitivi atunci ți-i recomandăm cu mare căldură, fiindcă la fel sunt și ei, brăduții cu spirit Crăciunesc și aer festiv.

Îndată ce își ocupă locul, răspândesc bucurie și provoacă zâmbete instant.

Pentru comandă îi regăsiți pe site și la noi în locație. Așa cum v-am obișnuit deja, oferta noastră include personalizarea felicitării atașate simpaticului brăduț, pentru ca destinatarul să primească exact mesajul dorit. Comenzilor mai mari li se aplică discount, asadar pentru o ofertă tip corporate vă rugăm să ne contactați.

Leave a Reply

Your email address will not be published.