Politică de rambursări și returnări

Home : Politică de rambursări și returnări

Puteti returna numai produsele care nu sunt perisabele si/sau alimentare in termen de 14 zile. 

In consecinta, florile si dulciurile nu se pot retuna, jucariile da.

Nu se pot returna comenzile personalizate, decat daca prezinta defecte vizibile, care au putut fi provocate de noi (rupturi,zgarieturi) 

Returnarea se face prin trimiterea produselor pe adresa SC VOWS AGENCY S.R.L., Aleea ipotesti nr 6 bl a2 sc 1 ap 3, BRAILA prin orice curier rapid doriti insa NU prin Posta Romana (intrucat aceasta nu livreaza la sediu).Transportul coletului de retur va fi platit de Dumneavoastra in momentul expedierii, in caz contrar fiind refuzat la primire. 

In colet se vor afla toate documentele primate initial, precum si o adresa scrisa, semnata de persoana care a initiat si platit comanda, care notifica denuntarea contractului si solicita returnarea sumei platite, indicand contul si banca unde se vor returna banii.

Coletul trebuie trimis la sediul florariavows.ro  in maxim 10 zile lucratoare din momentul primirii comenzii. Suma platita va fi rambursata integral, mai putin costul transportului care ramane in sarcina clientului, in 14 de zile de la primirea integrala a coletului de retur si scrisorii de denuntare (daca cele doua vin separate, cele 14 de zile trec de la ultima care a fost primita).