ZODIACUL în licheni

Fiecare lună vine cu gândul la o aniversare, la cadoul potrivit pentru oamenii din jurul nostru și uneori alegerea cadoului nu este tocmai una simplă.

Organizat, nehotărât, ieșit din comun, misterios, sociabil, modern, tipul de om căruia îți este destul de greu să îi iei un cadou sau acea persoană căreia știi exact ce să îi cumperi, ei sunt oamenii din viața noastră pe care dorim în mod sigur să îi surprindem PLĂCUT!

Una din ramurile pe care NOI oamenii de la VOWS le iubim este în mod cert reprezentată de LICHENII NATURALI STABILIZAȚI. Le acordăm o atenție deosebită și îi iubim în special pentru multiplele moduri în care pot fi folosiți.

Am creat de-a lungul anilor cateva colecții statement cu ai noștri licheni naturali, unele inspirate de alți creatori, altele al căror concept ne apaține în totalitate. Din ce-a de a doua categorie, se regăsește și colecția de ZODII, care este într-o continuă dezvoltare, dar care parcă devine din ce în ce mai spectaculoasă, cu fiecare model.

Iată așadar câteva dintre creațiile noastre din această colecție în continuă dezvoltare:

BERBECUL semn de FOC, cu o personalitate vulcanică iubește lucrurile interesante, ieșite din comun, unice! Nu se va mulțumi cu ceva tradițional, dar va aprecia un cadou pentru care ai depus o atenție deosebită.

Tablou Zodie Berbec
Cadou personalizat cu licheni naturali stabilizati

Oferindu-le un cadou personalizat, le vei arăta că te-ai gândit la ei și ai fost atent la ceea ce la place.

Noi am creat acest cadou personalizat pentru o minunata familie de mândri BERBECI! Fiindcă se mândresc cu zodia lor și cu relația puternică dintre ei, întreg conceptul li s-a potrivit perfect.

 

BALANȚA chiar are două laturi ale oricărui lucru! Este dificil să alegi CADOUL perfect din cauza preocupării de a le împăca toate aceste laturi. Însă noi mai știm și că Balanța este extrem de bucuroasă atunci când primește ceva, doar prin simplul fapt că te-ai gândit la ea.

Tabloul este creat 100% la noi în atelier, are două straturi de lemn, cel din spate având un element care permite agățarea tabloului pe perete.

Se poate realiza acest model și în ramă foto, iar mesajul este cu siguranță personalizabil.

Le poți comanda în magazinul online: https://florariavows.ro/product/tablou-cu-licheni-stabilizati-zodie-balanta/

Misteriosul SCORPION este persoana care iubește cadourile surpriză, mai ales dacă acestea sunt chiar O SURPRIZĂ, ceva ieșit din comun sau realizat exact pentru el!

Un tablou personalizat este cu siguranță din această categorie, adept al lucrului manual și al elementelor naturale, scorpionul va fi incântat în mod autentic de această combinație.

Și acest tablou este creat 100% la noi în atelier, are două straturi de lemn, cel din spate având un element care permite agățarea tabloului pe perete.

Acest model se poate realiza și cu ramă foto, iar mesajul este cu siguranță personalizabil.

Îl poți comanda în magazinul online: https://florariavows.ro/product/tablou-cu-licheni-stabilizati-zodie/

 

Zodia GEMENI! Gemenii sunt oameni DELOC banali și așa trebuie să fie și cadoul pentru ei! Dacă îi cunoști bine le vei dărui ceva specific exaaact pe gustul lor, iar dacă nu ai ajuns să îi cunoști foarte bine, le vei oferi ceva creativ, care îi plasează în centrul atenției!

Tabloul dedicat lor, exact asta își propune! Să fie un cadou inspirat, original și … cu două fețe, la propriu!

Acest tablou este realizat în ramă foto, cu susținere pe perete, dar și pe suprafață plană, iar mesajul și cromatica lichenilor pot fi schimbate după placul vostru.

Îl poți comanda în magazinul online: https://florariavows.ro/product/tablou-cu-licheni-stabilizati-zodie-gemeni/

Zodia SĂGETĂTOR. Multe de zis, puține de făcut! Fiindcă se mulțumește cu orice cadou, dar rar acela va fi cadoul ideal! Original, în centrul atenției, neconvențional = UNIC! Ei sunt ai noștri SĂGETĂTORI, iar din experiență proprie vă spunem că o excursie este CADOUL PERFECT sau cel puțin un cadou EXPERIENȚĂ, însă cum nu tot timpul aceste cadouri sunt posibile, mai ales dacă persoana respectivă nu ne este foarte apropiată sau bugetul nu ne permite, trebuie să căutăm alte cadouri aproape PERFECTE.

Tabloul din colecția ZODIAC, se incadrează cu siguranță în categoria neconvențional, original, inedit! Femeia Săgetător prin natura sa nonconformistă, va aprecia cadoul dacă este gravat cu o inscriptie personalizată!

Acest tablou este realizat în ramă foto, cu susținere pe perete, dar și pe suprafață plană, iar mesajul și cromatica lichenilor pot fi schimbate după placul vostru.

Îl poți comanda în magazinul online: https://florariavows.ro/product/tablou-cu-licheni-stabilizati-zodie-sagatator/

 

PEȘTII misterioși cu personalitatea lor greu de descifrat, apreciază cadoul ales din SUFLET! Au un simț artistic ieșit din comun, sunt boemi și plini de imaginație. Este singurul semn zodiacal care apreciază fără echivoc un cadou lucrat MANUAL, care le bucură privirea, care le amintește că sunt apreciați și care are în compoziție gândurile tale bune! Însă nativii Pești sunt foarte senisibili la exagerari, urarea trebuie să fie din suflet și simpla, fiindcă ei au gusturi simple și rafinate.

Personalitatea Peștilor a fost expusă în acest tablou, lor le plac lucrurile practice doar dacă sunt învăluite în mister și spun o poveste artistică, fără exagrări!

Acest tablou este realizat în ramă foto, cu susținere pe perete, dar și pe suprafață plană, cromatica lichenilor poate fi schimbată după placul vostru.

 

Colecția noastră de tablouri cu simbolistica ZODIILOR așteaptă cu drag să fie îmbogățită cu noi modele care să aducă cele mai autentice ZÂMBETE celor dragi din viața voastră!

Leave a Reply

Your email address will not be published.